Menü
Ana Sayfa
Çorbalar
Bulyonlar
Harçlar & Çeşniler
Tatlılar
Tarifler
Ramazan’a Özel Tarifler
Fazlasıyla Lezzet
Az Tuzlu Çok Lezzetli Tarifler
Süper Tok Tutan Tarifler
Çorbalar
Et Yemekleri
Tavuk Yemekleri
Sebze Yemekleri
Sağlıklı Salatalar / Hafif Tarifler
Makarnalar
Pilavlar
Aperatifler
Pratik Tatlılar
Çocuklar İçin
Blog
Kurumsal
Biz Kimiz
Sertifikalarımız
Sıkça Sorulan Sorular
İletişim
#bizimmutfak
Ana Sayfa
Ürünler
ÇORBALAR
BULYONLAR
HARÇLAR & ÇEŞNİLER
TATLILAR
Tarifler
Ramazan’a Özel Tarifler
Fazlasıyla Lezzet
Az Tuzlu Çok Lezzetli Tarifler
Süper Tok Tutan Tarifler
Çorbalar
Et Yemekleri
Tavuk Yemekleri
Sebze Yemekleri
Sağlıklı Salatalar / Hafif Tarifler
Makarnalar
Pilavlar
Aperatifler
Pratik Tatlılar
Çocuklar İçin
Blog
Kurumsal
Biz Kimiz
Ev Dışı Tüketim
İhracat Ürünleri
Sertifikalarımız
Sıkça Sorulan Sorular
İletişim
300 TL Altı Sahur Menüsü
Ana Sayfa
/
Ramazan’a Özel Tarifler
/ 300 TL Altı Sahur Menüsü
Malzemeler
Nasıl Yapılır
Medya
Kremalı Mantar Çorbası ile Mantarlı Omlet
Kremalı Mantar Çorbası ile Mantarlı Omlet Malzemeleri Nelerdir ?
1 paket Bizim Mutfak Kremalı Mantar Çorbası
3 adet yumurta
4-5 adet ince dilimlenmiş mantar
3 yemek kaşığı zeytinyağı
1 çay bardağı rendelenmiş kaşar peyniri
Tuz, karabiber
Ürüne Git ›
Kremalı Mantar Çorbası ile Mantarlı Omlet Nasıl Yapılır ?
1
Uygun bir karıştırma kabına Bizim Mutfak Kremalı Mantar Çorbası’nı dökün.
2
Ardından yumurta, süt ve zeytinyağını ekleyip, iyice çırpın.
3
Ayrı bir tavada omletin üzerine eklemek için tereyağını eritin ve mantarları ekleyerek 3-4 dakika soteleyin.
4
Hazırladığınız yumurtalı karışımı tavaya döküp orta ateşte pişirin.
5
Üzerine rendelenmiş peyniri serpiştirin ve omletin altı hafif kızarana kadar pişirmeye devam edin.
6
Omleti ikiye katlayıp, ocaktan alın.
7
Sotelediğiniz mantarla birlikte, dereotu serpip, sıcak servis edin. Afiyet olsun.
Fırında Akordeon Lavaş
Fırında Akordeon Lavaş Malzemeleri Nelerdir ?
1 adet Bizim Mutfak Yerli Besi Et Bulyon
2 adet büyük lavaş
6 adet pastırma
10 dilim sucuk
1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri
1 yemek kaşığı eritilmiş tereyağı
1 diş ezilmiş sarımsak
1 tatlı kaşığı kekik
1 tatlı kaşığı pul biber
1 çay kaşığı karabiber
Yarım çay bardağı sıcak su
Ürüne Git ›
Fırında Akordeon Lavaş Nasıl Yapılır ?
1
Erimiş tereyağı, sarımsak, baharatlar ve Bizim Mutfak Yerli Besi Et Bulyon’u bir kâsede karıştırıp yağ karışımını hazırlayın.
2
Uygun bir fırın tepsisine yağlı kâğıt sererek lavaşları akordeon şeklinde dizin.
3
Pastırma ve sucuk dilimlerini lavaş kıvrımlarının arasına yerleştirin.
4
Hazırladığınız bulyonlu karışımı fırça ile lavaşın üzerine ve aralarına sürün.
5
Rendelenmiş kaşar peynirini serpiştirin.
6
Önceden ısıtılmış 180°C fırında 10-12 dakika, peynir eriyip hafif kızarana kadar pişirin.
7
Fırından alıp sıcak servis yapın. Afiyet olsun.