Menü
Ana Sayfa
Çorbalar
Bulyonlar
Harçlar & Çeşniler
Tatlılar
Tarifler
Ramazan’a Özel Tarifler
Fazlasıyla Lezzet
Az Tuzlu Çok Lezzetli Tarifler
Süper Tok Tutan Tarifler
Çorbalar
Et Yemekleri
Tavuk Yemekleri
Sebze Yemekleri
Sağlıklı Salatalar / Hafif Tarifler
Makarnalar
Pilavlar
Aperatifler
Pratik Tatlılar
Çocuklar İçin
Blog
Kurumsal
Biz Kimiz
Sertifikalarımız
Sıkça Sorulan Sorular
İletişim
#bizimmutfak
Ana Sayfa
Ürünler
ÇORBALAR
BULYONLAR
HARÇLAR & ÇEŞNİLER
TATLILAR
Tarifler
Ramazan’a Özel Tarifler
Fazlasıyla Lezzet
Az Tuzlu Çok Lezzetli Tarifler
Süper Tok Tutan Tarifler
Çorbalar
Et Yemekleri
Tavuk Yemekleri
Sebze Yemekleri
Sağlıklı Salatalar / Hafif Tarifler
Makarnalar
Pilavlar
Aperatifler
Pratik Tatlılar
Çocuklar İçin
Blog
Kurumsal
Biz Kimiz
Ev Dışı Tüketim
İhracat Ürünleri
Sertifikalarımız
Sıkça Sorulan Sorular
İletişim
600 TL Altı İftar Menüsü
Ana Sayfa
/
Ramazan’a Özel Tarifler
/ 600 TL Altı İftar Menüsü
Malzemeler
Nasıl Yapılır
Medya
Pırasalı Havuçlu Mercimek Çorbası
Pırasalı Havuçlu Mercimek Çorbası Malzemeleri Nelerdir ?
1 paket Bizim Mutfak Mercimek Çorbası,
5 su bardağı su,
2 dal pırasa,
1 su bardağı küp küp doğranmış havuç
Ürüne Git ›
Pırasalı Havuçlu Mercimek Çorbası Nasıl Yapılır ?
1
Uygun bir tencereye suyu alıp, üzerine Bizim Mutfak Mercimek Çorbası’nı ekleyin.
2
Çorbayı orta ateşte karıştırarak pişirmeye başlayın.
3
Ardından havuç ve pırasayı ekleyip, havuçlar yumuşayana kadar pişirin. Afiyet olsun.
Kıymalı Kabak Sarma
Kıymalı Kabak Sarma Malzemeleri Nelerdir ?
İç harcı için:
Bizim Mutfak Köfte Harcı,
350 gram kıyma,
7-8 dal dereotu,
Yarım çay bardağı su
4 adet kabak
Sosu için:
1 yemek kaşığı domates salçası,
1 su bardağı sıcak su,
1 çay kaşığı tuz
Ürüne Git ›
Kıymalı Kabak Sarma Nasıl Yapılır ?
1
Kabakları mandolin yardımıyla ince ince kesin.
2
İç harcı için Bizim Mutfak Köfte Harcı’nı uygun bir kaba alıp iyice karıştırın.
3
Kabakların içine harcı koyup tek tek sarın ve uygun bir fırın kabına yerleştirin.
4
Sosu için tüm malzemeleri karıştırıp, kabak sarmalarının üzerine dökün.
5
Önceden ısıtılmış 180°C fırında 30-35 dakika pişirin.
Kadayıflı Çilekli Mini Tart
Kadayıflı Çilekli Mini Tart Malzemeleri Nelerdir ?
Bizim Mutfak Krem Şanti,
250 gram kadayıf,
100 gram tereyağı,
1 su bardağı süt.
Üzeri İçin:
Çilek (10-12 adet, dilimlenmiş)
Ürüne Git ›
Kadayıflı Çilekli Mini Tart Nasıl Yapılır ?
1
Uygun bir sos tenceresinde tereyağını eritin.
2
Kadayıfı uygun bir kâsede eritilmiş tereyağıyla birlikte karıştırın.
3
Karıştırdığınız kadayıfı uygun bir muffin kalıbına pay edip, bir bardak ya da kaşık yardımıyla üzerlerine bastırın.
4
Önceden ısıtılmış 180°C fırında 20 dakika pişirin.
5
Bizim Mutfak Krem Şanti’yi sütle çırpıp, sıkma torbasının içine alın.
6
Soğumuş kadayıf yataklarına Bizim Mutfak Krem Şanti sıkıp, üzerine doğranmış çilekleri dizin. Afiyet olsun.