1 paket Bizim Mutfak Bakliyatlı Maş Çorbası Karışımı
2 parça ızgara tavuk eti
8 adet yedikule marul (minyatür)
1 çay bardağı kruton
Parmesan peyniri rendesi
Sezar sos
Sezar sos için;
2 diş sarımsak
1 yemek kaşığı rende parmesan peyniri
Yarım su bardağı zeytinyağı
2 çay kaşığı soya sosu
1 çay kaşığı Dijon hardal
2 yemek kaşığı mayonez
1 çay kaşığı tuz
1 çay karabiber
Paylaş:
Maş Sezar Salata Nasıl Yapılır ?
1
Maş Sezar Salata tarifi için ; Bizim Mutfak Bakliyatlı Maş Çorbası Karışımı’nı , üzerini 4 parmak geçecek şekilde su ekleyerek bakliyatlar yumuşayana kadar haşlayın.
2
Önceden ısıtılmış 190 derece fırının ızgara bölümünde 30 dakika boyunca tavuğu pişirin.
3
Yedikule marul yapraklarını birbirinden ayırıp yıkayarak bir kabın içerisine alın.
4
Haşladığınız Bizim Mutfak Bakliyatlı Maş Çorbası Karışımı’nı kabın içine ekleyin.
5
Sos için sarımsağı rendeleyin. Bütün malzemeleri ekleyerek çırpın. Marulların üzerine, kruton ve hazırladığınız Sezar sosu ekleyerek salatayı karıştırın.
6
Izgara tavuğu ve permasan peyniri rendesini Maş Sezar Salata üzerine ekleyerek servis edin.