3 paket Bizim Mutfak Bakliyatlı Anadolu Çorbası Karışımı’nı rondo veya yüksek watt’lı blender’da un haline getirin.
2
Hamur için 125 gram tereyağı, sıvı yağ, sirke, toz şeker, tuz, sarısı ayrılmış yumurta akı ve un haline getirdiğiniz Bizim Mutfak Bakliyatlı Anadolu Çorbası Karışımı’nı ekleyerek yoğurun.
3
Tezgaha pişirme kağıdını serin. Hamuru üzerine alıp merdaneyle ortalama 20 cm olacak şekilde açın.
4
Hamuru tepsiye alıp, dondurucuda yarım saat bekletin.
5
Derin dondurucudan çıkardığınız hamuru birer cm genişliğinde kesip, ayırın. 1 adet yumurta sarısıyla 1 çay kaşığı pekmezi karıştırıp, hamurların üzerine sürün ve sonra bolca susam serpin.
6
Fırın tepsisine aldığınız hamur çubukları 180 derece fırında 8 dakika pişirin.