Menü
Ana Sayfa
Çorbalar
Bulyonlar
Harçlar & Çeşniler
Tatlılar
Tarifler
Fazlasıyla Lezzet
Az Tuzlu Çok Lezzetli Tarifler
Süper Tok Tutan Tarifler
Çorbalar
Et Yemekleri
Tavuk Yemekleri
Sebze Yemekleri
Sağlıklı Salatalar / Hafif Tarifler
Makarnalar
Pilavlar
Aperatifler
Pratik Tatlılar
Çocuklar İçin
Blog
Kurumsal
Biz Kimiz
Sertifikalarımız
Sıkça Sorulan Sorular
İletişim
#bizimmutfak
Ana Sayfa
Ürünler
ÇORBALAR
BULYONLAR
HARÇLAR & ÇEŞNİLER
TATLILAR
Tarifler
Fazlasıyla Lezzet
Az Tuzlu Çok Lezzetli Tarifler
Süper Tok Tutan Tarifler
Çorbalar
Et Yemekleri
Tavuk Yemekleri
Sebze Yemekleri
Sağlıklı Salatalar / Hafif Tarifler
Makarnalar
Pilavlar
Aperatifler
Pratik Tatlılar
Çocuklar İçin
Blog
Kurumsal
Biz Kimiz
Ev Dışı Tüketim
İhracat Ürünleri
Sertifikalarımız
Sıkça Sorulan Sorular
İletişim
Kalan Tavuk Yemeğini Fırın Makarnaya Dönüştürme Tarifi
Tarif Kategorileri
Fazlasıyla Lezzet
Az Tuzlu Çok Lezzetli Tarifler
Süper Tok Tutan Tarifler
Çorbalar
Et Yemekleri
Tavuk Yemekleri
Sebze Yemekleri
Sağlıklı Salatalar / Hafif Tarifler
Makarnalar
Pilavlar
Aperatifler
Pratik Tatlılar
Çocuklar İçin
Ana Sayfa
/
Tarifler
/ Kalan Tavuk Yemeğini Fırın Makarnaya Dönüştürme Tarifi
Malzemeler
Nasıl Yapılır
Medya
Kalan Tavuk Yemeğini Fırın Makarnaya Dönüştürme Malzemeleri Nelerdir ?
1 adet Bizim Mutfak Serbest Gezen Tavuk Bulyon (su ile çözdürülmüş)
3 yemek kaşığı dolusu tereyağı
Haşlanmış makarna
Tavuk sote yemeği (önceki günden kalan)
Yarım su bardağı un
1 su bardağı süt
1 adet defne yaprağı
2 adet karanfil
Yarım su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri
1 çay kaşığı tuz
1 çay kaşığı karabiber
Üzeri için;
Rendelenmiş kaşar peyniri
Kıyılmış maydanoz
Ürüne Git ›
Paylaş:
Kalan Tavuk Yemeğini Fırın Makarnaya Dönüştürme Nasıl Yapılır ?
1
Uygun bir sos tenceresinde beşamel sos için tereyağı ve unu kokusu çıkana kadar kavurun.
2
Suyla beraber çözdürdüğünüz Bizim Mutfak Serbest Gezen Tavuk Bulyon’u, süt, defne yaprağı ve karanfili de ekleyerek, kıvam alana kadar karıştırın.
3
Kıvam alan sosa baharatları ve rendelenmiş kaşar peynirini ekleyip, karıştırın.
4
Haşlanmış makarnanın üzerine hazırladığınız beşameli ve önceki günden kalan tavuk yemeğini ekleyip, karıştırın.
5
Uygun bir fırın kalıbına aldığınız makarnanın üzerine rendelenmiş kaşar peyniri serpip, 180 derece fırında 25-30 dk kadar pişirin.
6
Fırından çıkan makarnanızın üzerine kıyılmış maydanoz serpip, servis edin. Afiyet olsun.
Diğer Tariflerimiz
Kalmış Patatesten Mücver Tarifi
1 adet Bizim Mutfak Kemik Suyu Bulyon
Tarifi Gör ›
Kremalı Tavuk Çorbasından Tavuk Sote Tarifi
1 su bardağı kalan Bizim Mutfak Kremalı Tavuk Çorbası
Tarifi Gör ›