Menü
Ana Sayfa
Çorbalar
Bulyonlar
Harçlar & Çeşniler
Tatlılar
Tarifler
Ramazan’a Özel Tarifler
Fazlasıyla Lezzet
Az Tuzlu Çok Lezzetli Tarifler
Süper Tok Tutan Tarifler
Çorbalar
Et Yemekleri
Tavuk Yemekleri
Sebze Yemekleri
Sağlıklı Salatalar / Hafif Tarifler
Makarnalar
Pilavlar
Aperatifler
Pratik Tatlılar
Çocuklar İçin
Blog
Kurumsal
Biz Kimiz
Sertifikalarımız
Sıkça Sorulan Sorular
İletişim
#bizimmutfak
Ana Sayfa
Ürünler
ÇORBALAR
BULYONLAR
HARÇLAR & ÇEŞNİLER
TATLILAR
Tarifler
Ramazan’a Özel Tarifler
Fazlasıyla Lezzet
Az Tuzlu Çok Lezzetli Tarifler
Süper Tok Tutan Tarifler
Çorbalar
Et Yemekleri
Tavuk Yemekleri
Sebze Yemekleri
Sağlıklı Salatalar / Hafif Tarifler
Makarnalar
Pilavlar
Aperatifler
Pratik Tatlılar
Çocuklar İçin
Blog
Kurumsal
Biz Kimiz
Ev Dışı Tüketim
İhracat Ürünleri
Sertifikalarımız
Sıkça Sorulan Sorular
İletişim
Kalmış Pirinç Pilavından Kadınbudu Köfte Tarifi
Tarif Kategorileri
Fazlasıyla Lezzet
Az Tuzlu Çok Lezzetli Tarifler
Süper Tok Tutan Tarifler
Çorbalar
Et Yemekleri
Tavuk Yemekleri
Sebze Yemekleri
Sağlıklı Salatalar / Hafif Tarifler
Makarnalar
Pilavlar
Aperatifler
Pratik Tatlılar
Çocuklar İçin
Ana Sayfa
/
Tarifler
/ Kalmış Pirinç Pilavından Kadınbudu Köfte Tarifi
Malzemeler
Nasıl Yapılır
Medya
Kalmış Pirinç Pilavından Kadınbudu Köfte Malzemeleri Nelerdir ?
1 paket Bizim Mutfak Köfte Harcı
1 su bardağı kalan pirinç pilavı (soğutulmuş)
250 gr. kıyma
1 adet soğan
1 adet yumurta
Yarım çay bardağı sıvı yağ (kızartmak için)
Ürüne Git ›
Paylaş:
Kalmış Pirinç Pilavından Kadınbudu Köfte Nasıl Yapılır ?
1
1 paket Bizim Mutfak Köfte Harcı’nı bir kaba boşaltın.
2
Üzerine kıymayı ekleyin.
3
Rendelenmiş soğanı ve 1 adet yumurtayı da ekleyip, karışımı yoğurun.
4
Kalan pirinç pilavını da köfte harcına ekleyin. Pilavın soğutulmuş olması daha iyi sonuç verir.
5
Pilavı ve kıymayı iyice karıştırarak homojen bir kıvam elde edin.
6
Karışımdan ceviz büyüklüğünde parçalar alarak oval şekilde köfteler yapın.
7
Bir tavada sıvı yağı ısıtın. Yağ ısındıktan sonra köfteleri dikkatlice tavaya yerleştirin.
8
Her iki tarafını da altın rengini alana kadar yaklaşık 4-5 dakika kızartın. Afiyet olsun.
Diğer Tariflerimiz
Kalmış Patatesten Mücver Tarifi
1 adet Bizim Mutfak Kemik Suyu Bulyon
Tarifi Gör ›
Kalan Tavuk Yemeğini Fırın Makarnaya Dönüştürme Tarifi
1 adet Bizim Mutfak Serbest Gezen Tavuk Bulyon (su ile çözdürülmüş)
Tarifi Gör ›
Kremalı Tavuk Çorbasından Tavuk Sote Tarifi
1 su bardağı kalan Bizim Mutfak Kremalı Tavuk Çorbası
Tarifi Gör ›