Tok tutan lezzetli tariflerle sahurda da mutfağınızdan güzel kokular yayılsın. Gelin, Bizim Mutfak’la sahur sofranız renklensin.
Sahurlar Onunla Hem Doyurucu Hem Lezzetli: Karabuğdaylı Krep
Sahur için iftardan kalanları hazırlamak yerine uzun süre tok tutan bir lezzet arayanlara, Bizim Mutfak Bakliyatlı Karabuğday Çorbası Karışımı ile hazırlanan Karabuğdaylı Krep tarifimizle geldik.
MALZEMELER
İç malzemesi için:
HAZIRLANIŞI
Bizim Mutfak Bakliyatlı Karabuğday Çorbası Karışımı’nı rondoda çekip un haline getirin.
Derin bir kaba alıp üzerine diğer malzemeleri ekleyin. İyice karıştırın.
Bir krep tavasını ısıtın, fırça yardımıyla tavayı hafif yağlayın. Hazırladığınız krep harcından 1 kepçe alarak tavaya ince bir tabaka halinde yayın. Arkalı önlü olacak şekilde pişirin. Tüm malzemeyi bu şekilde bitirin.
Soğan ve mantarları incecik kıyın, zeytinyağı ile soteleyin. Mantarlar pişince ocaktan alın. İnce kıyılmış maydanozları ve paketin içinden çıkan Baharat Karışımı’nı ilave edip karıştırın.
Kreplerin içerisine hazırladığınız harcı paylaştırın ve kaşar peyniri serpin. Sararak servis edin.