Menü
Ana Sayfa
Çorbalar
Bulyonlar
Harçlar & Çeşniler
Tatlılar
Tarifler
Az Tuzlu Çok Lezzetli Tarifler
Süper Tok Tutan Tarifler
Çorbalar
Et Yemekleri
Tavuk Yemekleri
Sebze Yemekleri
Sağlıklı Salatalar / Hafif Tarifler
Makarnalar
Pilavlar
Aperatifler
Pratik Tatlılar
Çocuklar İçin
Blog
Kurumsal
Biz Kimiz
Sertifikalarımız
Sıkça Sorulan Sorular
İletişim
#bizimmutfak
Ana Sayfa
Ürünler
ÇORBALAR
BULYONLAR
HARÇLAR & ÇEŞNİLER
TATLILAR
Tarifler
Az Tuzlu Çok Lezzetli Tarifler
Süper Tok Tutan Tarifler
Çorbalar
Et Yemekleri
Tavuk Yemekleri
Sebze Yemekleri
Sağlıklı Salatalar / Hafif Tarifler
Makarnalar
Pilavlar
Aperatifler
Pratik Tatlılar
Çocuklar İçin
Blog
Kurumsal
Biz Kimiz
Ev Dışı Tüketim
İhracat Ürünleri
Sertifikalarımız
Sıkça Sorulan Sorular
İletişim
Çıtır Balık Tarifi
Tarif Kategorileri
Az Tuzlu Çok Lezzetli Tarifler
Süper Tok Tutan Tarifler
Çorbalar
Et Yemekleri
Tavuk Yemekleri
Sebze Yemekleri
Sağlıklı Salatalar / Hafif Tarifler
Makarnalar
Pilavlar
Aperatifler
Pratik Tatlılar
Çocuklar İçin
Ana Sayfa
/
Tarifler
/ Çıtır Balık Tarifi
Malzemeler
Nasıl Yapılır
Medya
Kaç Kişilik: 4
Çıtır Balık Malzemeleri Nelerdir ?
1 paket Bizim Mutfak Çıtır Pane Harcı
2 fileto mezgit
Taze çekilmiş tuz ve karabiber
1 su bardağı un
2 yumurta
Akdeniz yeşilliği, dilimlenmiş limon
Kızartmak için;
Sıvı yağ
Ürüne Git ›
Paylaş:
Çıtır Balık Nasıl Yapılır ?
1
Filetoların her iki tarafını taze çekilmiş tuz ve karabiberle tatlandırın.
2
Filetoları kızartmak için önce una, sonra çırpılmış yumurtaya bulayın.
3
Bizim Mutfak Çıtır Pane Harcı’na bulanmış balık etlerini kızgın yağda kızartın.
4
Akdeniz yeşilliği ve dilimlenmiş limonla birlikte servis yapın.
Diğer Tariflerimiz
Dana Kaburga ve Sebzeli Pilav (Risotto) Tarifi
1 adet Bizim Mutfak Kemik Suyu Bulyon
Tarifi Gör ›
Acem Pilavı Tarifi
1 adet Bizim Mutfak Kemik Suyu Bulyon
Tarifi Gör ›
Garnitürlü Çanak Köfte Tarifi
1 paket Bizim Mutfak Köfte Harcı
Tarifi Gör ›
Kemik Suyu Bulyonlu Mantı Tarifi
2 adet Bizim Mutfak Kemik Suyu Bulyon
Tarifi Gör ›