Sebzeleri doğrayıp tavada ön kızartmasını yapın. Köfte hamurlarını da aynı şekilde ön kızartmasını yapın.
5
Beşamel sosu hazırlamak için tereyağını sos tenceresinde eritin ve üzerine unu ekleyin ve karıştırın.
6
Un kokusu çıkana kadar kavurduğunuz unun üzerine ılık sütünüzü yavaş yavaş ekleyin.
7
Ardından tuzu ve muskat rendesini ekleyip orta ateşte 15 dakika pişirin. Sosunuz kıvam alana dek sürekli çırpın. Ocaktan alın, arada bir çırparak ılıtın.
8
Sebzeleri ve köfteleri fırın tepsisine aktarın.
9
Üzerine hazırladığınız beşamel sosu dökün. Önceden ısıtılmış 180 dereceye ayarlı fırında 20 dakika pişirin.Fırında Sebzeli ve Beşamelli Köfte hazır. Afiyet olsun!