Garnitürlü Çanak Köfte tarifi için ; kıymayı yoğurma kabına alın, soğanı ve sarımsağı rendeleyin ve suyunu sıkıp kıymanın içine ilave edin. Yumurtayı ve Bizim Mutfak Köfte Harcı’nı ekleyip iyice yoğurup 5-10 dakika dinlendirin.
2
Kıymadan mandalina büyüklüğünde parçalar alarak elinizle küçük kaseler oluşturun ve bir fırın kabına dizin. İçlerini garnitürle doldurun.
3
Sıcak suda Bizim Mutfak Kemik Suyu Bulyon’u ve salçayı eritip köftelerin tabanına dökün. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 30 dakika kadar pişirin.
4
Daha sonra fırından çıkarıp köftelerin üzerine rendelenmiş kaşar peyniri ekleyin ve eriyene kadar birkaç dakika daha fırında bekletip sıcak servis edin.Garnitürlü Çanak Köfte hazır, afiyet olsun!