Menü
Ana Sayfa
Çorbalar
Bulyonlar
Harçlar & Çeşniler
Tatlılar
Tarifler
Az Tuzlu Çok Lezzetli Tarifler
Süper Tok Tutan Tarifler
Çorbalar
Et Yemekleri
Tavuk Yemekleri
Sebze Yemekleri
Sağlıklı Salatalar / Hafif Tarifler
Makarnalar
Pilavlar
Aperatifler
Pratik Tatlılar
Çocuklar İçin
Blog
Kurumsal
Biz Kimiz
Sertifikalarımız
Sıkça Sorulan Sorular
İletişim
#bizimmutfak
Ana Sayfa
Ürünler
ÇORBALAR
BULYONLAR
HARÇLAR & ÇEŞNİLER
TATLILAR
Tarifler
Az Tuzlu Çok Lezzetli Tarifler
Süper Tok Tutan Tarifler
Çorbalar
Et Yemekleri
Tavuk Yemekleri
Sebze Yemekleri
Sağlıklı Salatalar / Hafif Tarifler
Makarnalar
Pilavlar
Aperatifler
Pratik Tatlılar
Çocuklar İçin
Blog
Kurumsal
Biz Kimiz
Ev Dışı Tüketim
İhracat Ürünleri
Sertifikalarımız
Sıkça Sorulan Sorular
İletişim
Herse Tarifi (Bayburt Mutfağı)
Tarif Kategorileri
Az Tuzlu Çok Lezzetli Tarifler
Süper Tok Tutan Tarifler
Çorbalar
Et Yemekleri
Tavuk Yemekleri
Sebze Yemekleri
Sağlıklı Salatalar / Hafif Tarifler
Makarnalar
Pilavlar
Aperatifler
Pratik Tatlılar
Çocuklar İçin
Ana Sayfa
/
Tarifler
/ Herse Tarifi (Bayburt Mutfağı)
Malzemeler
Nasıl Yapılır
Medya
Herse (Bayburt Mutfağı) Malzemeleri Nelerdir ?
2 paket Bizim Mutfak Bakliyatlı Anadolu Çorbası Karışımı
200 g kemiksiz dana eti
Tuz
Karabiber
Yeteri kadar su
Üzerine;
3 yemek kaşığı tereyağı
Pul biber
Ürüne Git ›
Paylaş:
Herse (Bayburt Mutfağı) Nasıl Yapılır ?
1
Kemiksiz dana etini suda haşlayın ve sonra didikleyin.
2
Etin yarısını, Bizim Mutfak Bakliyatlı Anadolu Çorbası Karışımı’nı ve etin suyunu bir tencereye alın ve ezerek pişirin.
3
Bakliyatlı Anadolu Çorbası Karışımı piştikten sonra, üzerine erittiğiniz tereyağını ve etleri ekleyin. Afiyet olsun!
Diğer Tariflerimiz
Biberiyeli Et Sote Tarifi
1 paket Bizim Mutfak Et Marinasyon ve Çeşni Karışımı
Tarifi Gör ›
Patlıcan Oturtma Tarifi
3 adet büyük boy patlıcan
Tarifi Gör ›
Kilis Tava Tarifi
1 paket
Bizim Mutfak Köfte Harcı
Tarifi Gör ›
Kremalı Mantar Soslu Bonfile Tarifi
1 paket Bizim Mutfak Az Tuzlu Kremalı Mantar Çorbası
Tarifi Gör ›