Bizim Mutfak

Herse Tarifi (Bayburt Mutfağı)

Herse (Bayburt Mutfağı) Malzemeleri Nelerdir ?

  • 2 paket Bizim Mutfak Bakliyatlı Anadolu Çorbası Karışımı
  • 200 g kemiksiz dana eti
  • Tuz
  • Karabiber
  • Yeteri kadar su

Üzerine;

  • 3 yemek kaşığı tereyağı
  • Pul biber
Paylaş:

Herse (Bayburt Mutfağı) Nasıl Yapılır ?

Herse Tarifi (Bayburt Mutfağı)
1
Kemiksiz dana etini suda haşlayın ve sonra didikleyin.

2
Etin yarısını, Bizim Mutfak Bakliyatlı Anadolu Çorbası Karışımı’nı ve etin suyunu bir tencereye alın ve ezerek pişirin.

3
Bakliyatlı Anadolu Çorbası Karışımı piştikten sonra, üzerine erittiğiniz tereyağını ve etleri ekleyin. Afiyet olsun!

Diğer Tariflerimiz

Biberiyeli Et Sote Tarifi

Biberiyeli Et Sote Tarifi

  • 1 paket Bizim Mutfak Et Marinasyon ve Çeşni Karışımı
Tarifi Gör ›
Patlıcan Oturtma Tarifi

Patlıcan Oturtma Tarifi

  • 3 adet büyük boy patlıcan
Tarifi Gör ›
Kilis Tava Tarifi

Kilis Tava Tarifi

  • 1 paket Bizim Mutfak Köfte Harcı
Tarifi Gör ›
Kremalı Mantar Soslu Bonfile Tarifi

Kremalı Mantar Soslu Bonfile Tarifi

  • 1 paket Bizim Mutfak Az Tuzlu Kremalı Mantar Çorbası
Tarifi Gör ›