Bizim Mutfak

Karabuğday Pilavı Tarifi

Karabuğday Pilavı Malzemeleri Nelerdir ?

  • 1 paket Bizim Mutfak Bakliyatlı Karabuğday Çorbası Karışımı
  • 200 g kuşbaşı dana eti
  • 2 yemek kaşığı tereyağı
  • 1 tatlı kaşığı domates salçası
  • 1 tatlı kaşığı biber salçası
  • 1 adet soğan
  • 1 adet çarliston biber
  • 1 adet kapya biber
  • 1 adet orta boy domates
  • 2 diş sarımsak
  • Tuz
  • Karabiber
  • Su
Paylaş:

Karabuğday Pilavı Nasıl Yapılır ?

Karabuğday Pilavı Tarifi
1
Karabuğday Pilavı için ;tencere içerisinde tereyağını eritin. Piyazlık doğranmış soğanları ve biberleri yağda kavurun. Kuşbaşı doğranmış etleri ekleyin.

2
Salçaları da ekleyin ve kavrun. Bizim Mutfak Bakliyatlı Karabuğday Çorba Karışımı’nı da ilave ederek kavurmaya devam edin. Ardından rendelenmiş domates, dövülmüş sarımsaklar, tuz ve karabiberi de ekleyin

3
Tüm malzemeleri kavurduktan sonra üzerine kaynar su ekleyerek kısık ateşte pişmeye bırakın.

4
Suyunu çektikten sonra 15 dakika dinlendirerek servise hazır hale getirin. Karabuğday Pilavı hazır.Afiyet olsun!

Diğer Tariflerimiz

Acem Pilavı Tarifi

Acem Pilavı Tarifi

  • 1 adet Bizim Mutfak Kemik Suyu Bulyon
Tarifi Gör ›
Risotto Tarifi (Yanında Kuşkonmaz İle)

Risotto Tarifi (Yanında Kuşkonmaz İle)

  • Bizim Mutfak Kemik Suyu Lezzetinde Düğün Çorbası
Tarifi Gör ›