Tencereye süt, un ve şekeri muhallebi kıvamına gelecek kadar karıştırarak pişirin. Kıvamını alan muhallebinizin içine vanilya ve tereyağını ekleyip ocaktan alın.
2
Geniş bir kare tepsiye Hindistan cevizini iyice yayın.
3
Hazırladığınız muhallebiyi Hindistan cevizini yaydığınız tepsinin üzerine eşit şekilde yayın ve soğuması için buzdolabına koyun.
4
Tepsi buzdolabında soğurken bir su bardağı süt ile Bizim Mutfak Krem Şanti’yi çırpın.
5
Soğuyan tepsiyi buzdolabından çıkardıktan sonra hazırladığınız krem şantiyi muhallebinin üzerine döküp eşit şekilde yayın.
6
Hazırladığınız tatlıyı 8 eşit parçaya bölün ve böldüğünüz her parçanın üstüne fındık serpiştirin.
7
Daha sonra bir spatula yardımı ile düzgünce sarın. Rulo haline getirip servis edin afiyet olsun.