Tavuk Fajita tarifi için ; öncelikle tavukları 3-4 cm uzunluğunda jülyen şeklinde kesin. Sonra Bizim Mutfak Marinasyon ve Çeşni Karışımı paketinde yazan talimatlara göre 5 dakika marine edin.
2
Orta boy kuru soğanı ince ince piyazlık doğrayın. Ortadan ikiye kesip, çekirdeklerini çıkardığınız kapya ve yeşil dolmalık biberleri jülyen şeklinde doğrayın.
3
Zeytinyağını geniş tabanlı bir tavada kızdırın. Jülyen doğradığınız sebzeleri tavaya alın ve yüksek ateşte 5 dakika kadar pişirin. Marine edilmiş tavuk etlerini de ilave edip kızarana kadar pişirin.
4
Soya sosunu ve Bizim Mutfak Marinasyon ve Çeşni Karışımı ürünündeki baharat karışımını ekleyerek karıştırın. 2-3 dakika daha pişirip ocaktan alın. Hazırladığınız tavuklu iç harcı, tortilla ekmekleri arasına paylaştırdıktan sonra rulo şeklinde sarın.Tavuk Fajita ‘nız hazır.
5
Arzu ederseniz damak tadınıza göre salsa sos, avokado sos veya baharatlı yoğurt sos (soğan, sarımsak, maydanoz ve salatalık ile hazırlanmış) ile servis edebilirsiniz.