Bizim Mutfak

Zeytinyağlı Mantarlı Enginar Dolması Tarifi

Zeytinyağlı Mantarlı Enginar Dolması Malzemeleri Nelerdir ?

  • 1 adet Bizim Mutfak %100 Yerli Besi Et Bulyon
  • 5-6 adet enginar
  • 1 adet kuru soğan
  • 10-15 adet mantar
  • 1 adet limonun suyu
  • 1 su bardağı sıcak su
  • Yarım çay bardağı zeytinyağı
  • 5-6 dal kıyılmış maydanoz
Paylaş:

Zeytinyağlı Mantarlı Enginar Dolması Nasıl Yapılır ?

1
Uygun bir tavaya zeytinyağı döküp, enginarları dizin.

2
Enginarların üzerine su ve limon suyunu ekleyip, suyunu çekene kadar pişirin.

3
Başka bir tavada küp küp doğradığınız soğan ve mantarı zeytinyağıyla birlikte kavurun.

4
Bizim Mutfak %100 Yerli Besi Et Bulyon’u elinizle ufalayarak ekledikten sonra suyunu çekene kadar soteleyin.

5
Hazırıladığınız harcı enginarların üzerine yerleştirip, üzerine kıyılmış maydanoz serpin. Afiyet olsun.

Diğer Tariflerimiz

Maşlı Karnabahar Lazanya Tarifi

  • 1 paket Bizim Mutfak Bakliyatlı Maş Çorbası Karışım
Tarifi Gör ›

Bezelyeli Patates Sandal Tarifi

  • Bizim Mutfak Bakliyatlı Karabuğday Çorbası Karışımı
Tarifi Gör ›

Tavuklu Kremalı Kabak Tarifi

  • 1 paket Bizim Mutfak Kemik Suyu Lezzetinde Düğün Çorbası
Tarifi Gör ›