Et Marinasyon ve Çeşni Karışımı

Bizim Mutfak’tan yine bir ilk! Yeni Bizim Mutfak Marinasyon ve Çeşni Karışımları ile saatlerce terbiye edilmiş gibi yumuşak, lezzetli ve mis gibi kokulu et yemeklerini kısa bir sürede hazırlamak mümkün!

Bizim Mutfak’tan yine bir ilk! Yeni Bizim Mutfak Et Marinasyon ve Çeşni Karışımı ile saatlerce terbiye edilmiş gibi yumuşak, lezzetli ve mis gibi kokulu et yemeklerini kısa bir sürede hazırlamak mümkün!

Marinasyon işlemi lezzetli et yemeklerinin olmazsa olmazıdır. Ancak bu işlem saatler süren, zahmetli bir süreçtir.
Yeni Bizim Mutfak Et Marinasyon ve Çeşni Karışımı sayesinde, tek pakette 5 dakika içerisinde marinasyon işlemini tamamlayıp özel baharat karışımı ile etlerinizi lezzetlendirebilirsiniz.

HANGİ ETLER ÜZERİNDE KULLANILABİLİR?
Dana bonfile
Parmak kalınlığında dilimlenmiş dana eti
Kuzu etinde kullanılmamaktadır!

Hazırlanışı:
ÖNCE YUMUŞAT: 5 DAKİKADA MARİNASYON!
1.paketteki Et Yumuşatma Karışımı’nı 150 ml su ile karıştırın.
Et Yumuşatma suyunu 750 gram dilimlenmiş dana etinin üzerine ekleyin ve sadece 5 dakika bekletin.
5 dakika sonunda Et Yumuşatma suyunu süzün.

5 dakikadan fazla bekletilmemelidir!
Ayrıca baharat ve tuz eklenmesine gerek yoktur!

SONRA BAHARATLA!
2.paketteki Baharatlı Karışım’ı etin üzerine ekleyin ve karıştırarak iyice harmanlayın.

KOLAYCA PİŞİR!
1-2 yemek kaşığı sıvı yağ ekleyerek tavanızı yüksek ateşte ısıtın.
Etlerin her bir yüzünü 3-4 dk hiç çevirmeden pişirerek mühürleyin.
Ocağın ısısını düşürerek etleri bir süre daha pişirdikten sonra servis edin.

Saatlerce terbiye edilmiş gibi yumuşacık et yemeklerini nasıl hazırlayacağınızı merak ediyorsanız, aşağıdaki videoya tıklayınız!