KEMİK KAYNATMA DERDİ BİTTİ!
Bizim Mutfak’tan yine bir ilk! Türkiye’nin ilk ve tek Kemik Suyu Bulyon’u, Bizim Mutfak kalitesi ile sizlerle.
Kemik suyunun faydaları ve yemeklere kattığı lezzet tartışılmaz. Fakat bu lezzete ulaşmak, Bizim Mutfak Kemik Suyu Bulyon’dan önce o kadar da kolay değildi, çünkü kemik kaynatmak 3-4 saatten 18 saate kadar sürebilen oldukça uzun bir süreç. Bu hem zaman kaybına sebep olabilirken hem de aile ekonomisini zorlayabilir. Fakat uzun uzun kemik kaynatma devri bitti, çünkü Bizim Mutfak Kemik Suyu Bulyon yardımınıza geldi!
Kemik suyunun benzersiz lezzeti bulyon pratikliğinde, tüm yemeklerinizde. Bizim Mutfak Kemik Suyu Bulyon’u yemeğinizin suyuna atın, karıştırarak sadece 30 saniyede kolayca çözdürün, tuz veya baharat eklemeden, yemeklerinizdeki kemik suyu lezzetinin ve mis kokusunun tadını çıkarın.
Kolajen ve lif kaynağı olan Bizim Mutfak Kemik Suyu Bulyon, sizlere hem geleneksel bir lezzet, hem de pratiklik sunuyor.
1 kutu Bizim Mutfak Kemik Suyu Bulyon, 12 adet bulyon içerir.
Bizim Mutfak’tan Pilav Tarifi Önerisi:
Malzemeler:
2 su bardağı pirinç
2 adet Bizim Mutfak Kemik Suyu Bulyon
3 su bardağı su (600 ml)
3 yemek kaşığı sıvı yağ (45 ml)
Hazırlanışı:
Yayvan bir tencereye soğuk su ile yıkadığınız 2 su bardağı pirinci ve 3 yemek kaşığı sıvı yağı koyup kavurun. 3 su bardağı sıcak suda 2 adet tercihinize göre Bizim Mutfak Kemik Suyu Bulyon’u eritin. Daha sonra kavrulmuş pirince ilave edin. Tencerenin kapağını kapatın, pilavınızı kısık ateşte pişirip demlendirin.
Afiyet olsun.
Diğer Bizim Mutfak ürünlerine göz atmayı unutmayın…
Daha fazlası için Instagram‘dan bizi takip edebilirsiniz…
Bizim Mutfak Kemik Suyu Bulyon ile hazırlanan birbirinden lezzetli tarifler için, websitemizdeki “Tarifler” sayfasını ziyaret edebilirsiniz.