Sevdiğiniz tarhana çorbası şimdi Bizim Mutfak farkıyla, üstelik kemik suyu lezzetiyle sofralarınızda!
Kemik suyu, hafif etli dana ya da kuzu kemiklerinin kısık ateşte bol suyla kaynatılması sonucunda elde edilen son derece eşsiz bir lezzettir. Sulu yemeklerinizde, pirinç ve bulgur pilavlarınızda kullanabileceğiniz kemik suyu, çorbaların da vazgeçilmezleri arasında yer alır. Ne var ki evde kemik suyu kaynatmak ve o muhteşem lezzete ulaşmak her zaman çok zahmetlidir.
Tarhana çorbası Türk mutfağının geleneksel damak tatları arasında ilk sıralarda yer alır. Sahip olduğu besin değerleriyle şifa kaynağı olarak kabul edilen tarhana çorbası ile tüm yemeklere benzersiz bir tat katan kemik suyu, Bizim Mutfak Kemik Suyu Lezzetinde Tarhana Çorbası’nda bir araya geldi.
BİZİM MUTFAK’TAN TÜRKİYE’DE BİR İLK: KEMİK SUYU LEZZETİNDE TARHANA ÇORBASI
Kemik suyu kaynatmak 12 saate varan süreler gerektiren son derece zahmetli bir iştir. Bizim Mutfak Kemik Suyu Lezzetinde Tarhana Çorbası ise bu süreyi yalnızca 15 dakikaya indirerek bu eşsiz lezzete kolayca ulaşabilmenizi mümkün kılar.
İçerisinde muhteşem kemik suyu lezzetine ek olarak kolajen, protein ve lif de bulunuyor buna rağmen hiçbir koruyucu içermiyor. Böylece ailenize hem lezzetli hem de çok besleyici bir ziyafeti sadece dakikalar içerisinde hazırlayabilirsiniz.
BİZİM MUTFAK ÇORBALARIMIZI NASIL HAZIRLIYORUZ?
Özenle seçtiğimiz sebze, bakliyat ve baharatları tam mevsiminde topluyoruz.
Evde yaptığınız tarhana gibi, tüm malzemelerimizi kurutarak harmanlıyoruz.
Hiçbir koruyucu madde eklemeden, çorbalarımızı hava, ışık ve neme karşı koruyan 3 katlı ambalajlarımız ile üretiyor, bu sayede çorbalarımızın lezzetini ve özelliklerini uzun süre koruyoruz.
Diğer Bizim Mutfak ürünlerine göz atmayı unutmayın…
Daha fazlası için Instagram‘dan bizi takip edebilirsiniz…