Tavuk Marinasyon ve Çeşni Karışımı

Bizim Mutfak’tan yine bir ilk! Yeni Bizim Mutfak Marinasyon ve Çeşni Karışımları ile saatlerce terbiye edilmiş gibi yumuşak, lezzetli ve mis gibi kokulu tavuk yemeklerini kısa bir sürede hazırlamak mümkün!

Bizim Mutfak’tan yine bir ilk! Yeni Bizim Mutfak Tavuk Marinasyon ve Çeşni Karışımı ile saatlerce terbiye edilmiş gibi yumuşak, lezzetli ve mis gibi kokulu tavuk yemeklerini kısa bir sürede hazırlamak mümkün!

Marinasyon işlemi lezzetli tavuk yemeklerinin olmazsa olmazıdır. Ancak bu işlem saatler süren, zahmetli bir süreçtir.
Yeni Bizim Mutfak Tavuk Marinasyon ve Çeşni Karışımı sayesinde, tek pakette 5 dakika içerisinde marinasyon işlemini tamamlayıp özel baharat karışımı ile tavuklarınızı lezzetlendirebilirsiniz.

HANGİ ETLER ÜZERİNDE KULLANILABİLİR?
Tavuk bonfile
Parmak kalınlığında dilimlenmiş tavuk göğsü
Tavuk but
Tavuk baget
Tavuk kanadında kullanılmamaktadır!

Hazırlanışı:
ÖNCE YUMUŞAT: 5 DAKİKADA MARİNASYON!
1.paketteki Et Yumuşatma Karışımı’nı 200 ml su ile karıştırın.
Et Yumuşatma suyunu 1 kg dilimlenmiş tavuk etinin üzerine ekleyin ve sadece 5 dakika bekletin.
5 dakika sonunda Et Yumuşatma suyunu süzün.

5 dakikadan fazla bekletilmemelidir!
Ayrıca baharat ve tuz eklenmesine gerek yoktur!

SONRA BAHARATLA!
2.paketteki Baharatlı Karışım’ı etin üzerine ekleyin ve karıştırarak iyice harmanlayın.

KOLAYCA PİŞİR!
Yapışmaz tavaya 3-4 yemek kaşığı sıvı yağ ekleyin.
Etlerin her bir yüzünü 2-3 dk hiç çevirmeden pişirerek mühürleyin.
Ocağın ısısını düşürerek etleri bir süre daha pişirdikten sonra servis edin.

Saatlerce terbiye edilmiş gibi yumuşacık tavuk yemeklerini nasıl hazırlayacağınızı merak ediyorsanız, aşağıdaki videoya tıklayınız!