TÜRKİYE’DE İLK VE TEK %100 YERLİ BESİ ET BULYON
Bizim Mutfak’tan Türkiye’de ilk ve tek Yerli Besi Et Bulyon! Yerli üretim yemlerle beslenip, ülkemiz sınırlarında yetişen sığır etinden üretilen Bizim Mutfak Et Bulyon, 30 saniyede suda çözünür ve en lezzetli yemekleri pratik bir şekilde yapmanızı sağlar. Yerli besi etten gelen eşsiz lezzeti pilav, çorba ve tüm tencere yemeklerinizde Bizim Mutfak %100 Yerli Besi Et Bulyon ile kolayca elde edebilirsiniz. Yemeklerinize ekstra tuz, baharat veya et suyu eklemenize gerek kalmadan muhteşem sofralar hazırlayabilirsiniz.
Neden %100 yerli besi?
Ürünlerimizde kullanılan sığırlar, yerli yetiştirilen yemleri ve faydalı otları tüketir. Yüksek besin değerine sahiptir. Vitamin ve mineral açısından zengindir.
Hazırlanışı: Yayvan bir tencereye soğuk su ile yıkadığınız 2 su bardağı (340 g) pirinci ve 3 yemek kaşığı (45 ml) sıvı yağı koyup kavurun. 3 su bardağı (600 ml) sıcak suda 2 tablet Bizim Mutfak bulyonu eritin. Daha sonra kavrulmuş pirince ilave edin. Tencerenin kapağını kapatın, pilavınızı kısık ateşte pişirip demlendirin. Et Bulyon kattığınız yemeğinizin tadını kontrol etmeden tuz ilave etmeyin. Afiyet olsun.
Diğer Bizim Mutfak ürünlerine göz atmayı unutmayın…
Daha fazlası için Instagram‘dan bizi takip edebilirsiniz…
Bizim Mutfak Et Bulyon ile hazırlanan birbirinden lezzetli tarifler için, websitemizdeki “Tarifler” sayfasını ziyaret edebilirsiniz.